Zyra për informim

Lamir Thaçi

Zyrtar për Informim

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

Tel: 038 551939
Cel: +37744539855

Email:
[email protected]

[email protected]


A handbook on risk communication applied to food safety


Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h