Aktivitete

Filloj repelimi i kafshëve kundër rriqrave në Malishevë25 mars 2015Sot Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Valdet Gjinovci monitoroj për së afërmi, fillimin aksionit të repelimit të kafshëve kundër rriqrave në komunën e Malishevës dhe fshatrave përreth. Bazuar në Planin Nacional të luftimit të sëmundjes së etheve hemorragjike (Krime Kongo), AUV ka marrë për sipër që të...
Nuk do të ketë barriera për tregtim të miellit nga Kosova për ne Shqipëri09 tetor 2014Sot ne Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë se Kosovës, u mbajt takim i përbashkët mes Institucioneve të Kosovës dhe Shqipërisë qe merret me kontroll të ushqimit. Të ftuar ne takim ishin dhe përfaqësuesit e bizneseve ushqimore prodhues të miellit. Ky takim u mbajte pas problemeve të paraqitura për eksport të miellit në Republikën e...
Kurbanet të theren vetëm ne thertore të licencuara nga AUV02 tetor 2014Duke ju uruar të gjithë besimtarëve mysliman të Republikës së Kosovës festen e Kurban Bajramit. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, ju përkujton për kujdesin që duhet të kenë qytetaret gjatë kryerjes se ritit të therjeve, të bagëtisë për kurban, me rastin e festes se kurban bajramit. Therni në vendet adekuate sepse në të...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h