Aktivitete

Nuk do të ketë barriera për tregtim të miellit nga Kosova për ne Shqipëri09 tetor 2014Sot ne Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë se Kosovës, u mbajt takim i përbashkët mes Institucioneve të Kosovës dhe Shqipërisë qe merret me kontroll të ushqimit. Të ftuar ne takim ishin dhe përfaqësuesit e bizneseve ushqimore prodhues të miellit. Ky takim u mbajte pas problemeve të paraqitura për eksport të miellit në Republikën e...
Kurbanet të theren vetëm ne thertore të licencuara nga AUV02 tetor 2014Duke ju uruar të gjithë besimtarëve mysliman të Republikës së Kosovës festen e Kurban Bajramit. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, ju përkujton për kujdesin që duhet të kenë qytetaret gjatë kryerjes se ritit të therjeve, të bagëtisë për kurban, me rastin e festes se kurban bajramit. Therni në vendet adekuate sepse në të...
Asgjësohet alkooli i falsifikuar dhe kontrabanduar 08 gusht 2014Sot përfundoi aksioni dy ditor i asgjësimi të rreth 50 mijë litrave alkool i konfiskuar nga Policia dhe Doganat e Kosovës. Sasia e ndaluar dhe sekuestruar është hasur ne një depo ne regjionin e Prishtinës.
U asgjësuan shtrudllet të cilat rezultuan pozitiv ne Oharotoksinen A 23 korrik 2014Sot inspektorati Sanitar i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë bëri asgjësimin e 31992 copë shtrudlle me fiq të prodhuesit Medela nga Serbia, të cilat ishin të ndaluara për tregtim nen dyshimin e prezencës se Oharotoksines A. Pas dërgimit të mostrave ne laboratorë dhe testimit të tyre, disa nga mostrat kanë rezultuar pozitiv.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h