Aktivitete

U pengua depërtimi i fidanëve të sëmura të mjedrës për të hyrë ne tregun e Kosovës20 prill 2016Sot në Podujevë Inspektorati Fitosanitar i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë asgjësoj 29600 copë fidane mjedre, të infektuara me sëmundjen e kancerit të rrënjës (Agrobacterium tumefaciens). Ngarkesa me material fidanor të mjedrës është importuar nga shteti i Serbisë, ka qen për destinim për shitje në tregun e Kosovës. Fillimisht i ...
Vizita e delegacionit nga UNICEF-i21 mars 2016Me datën 18/03/2016, Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Dr. Valdet Gjinovci, priti në takim Shefen e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Znj. Laila Omar Gad të shoqëruar nga Dr. Agron Gashi dhe znj. Kozeta Imami. Në takim u diskutua lidhur me vizitën e fundit të ekspertit ndërkombëtar, Z. Quentin Johnson, vlerësimin lidhur me procesin e...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h