Aktivitete

Vizita e delegacionit nga UNICEF-i21 mars 2016Me datën 18/03/2016, Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Dr. Valdet Gjinovci, priti në takim Shefen e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Znj. Laila Omar Gad të shoqëruar nga Dr. Agron Gashi dhe znj. Kozeta Imami. Në takim u diskutua lidhur me vizitën e fundit të ekspertit ndërkombëtar, Z. Quentin Johnson, vlerësimin lidhur me procesin e...
Takim me Përfaqësuesit nga elementi për Mbështetje Civile-Ushtarake21 mars 2016Me datë 17/03/2016, Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci, priti në takim delegacionin e Elementit për Mbështetje Civile Ushtarake pranë Ambasadës se Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, në përbërje nga znj. Rosaura Villasana, z. Robert Villar, z. Douglas Castellano dhe znj. Besa Binçe.
Vizita e delegacionit nga Shqipëria21 mars 2016Me datë 29/02/2016, Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci, priti në takim Delegacionin nga Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, të Republikës së Shqipërisë të kryesuar nga Zëvendësministri z. Roni Telegrafi, z. Isuf Shehu, Drejtor i përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h