Aktivitete

Lejohet hapja e tregjeve të kafshëve 27 tetor 2016Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka shfuqizuar vendimin për mbylljen e tregjeve të kafshëve në të gjitha Komunat e Republikës se Kosovës datë 24.06.2016, i cili është marrë si mase preventive për parandalimin e përhapjes se Sëmundjes Gungore te Lëkurës tek kafshët e llojit të Gjedhit.
Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Dr. Valdet Gjinovci, vizitë në Agjencinë Austriake për shëndet dhe siguri të ushqimit21 tetor 2016Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Valdet Gjinovci, gjatë vizitës në Ministrinë Austriake Federale të Shëndetësisë, Çështjeve të Grave, Ministrisë Federale të Bujqësisë, Pylltarisë, Mjedisit dhe Administrimit të Ujërave, u priti në takim nga homologu Austriak Dr. Ulrich Herzog, Drejtor i Shërbimit...
Seminar për “Mundësitë dhe Kushtet e Eksportit”20 tetor 2016Me datën 20.10.2016 në ambientet e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, u mbajt punëtoria me temë “Kontrolli i Eksportit” me ç’rast u trajtuan mundësitë, kriteret dhe obligimet e aktorëve të përfshirë në procedurat e realizimit të eksportit të produkteve ushqimore drejt vendeve anëtare të BE-së.
Një ngarkesë me mish të falsifikuar ndalohet të hyj në Kosovë 07 tetor 2016Gjatë kontrollit të rregullt të Inspektoratit Veterinarë kufitarë të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë është hasur në ngarkesë prej 20 tonë mish gjedhi të dyshimtë. Inspektori menjëherë ka ndaluar ngarkesën për të iu nënshtruar kontrollit të detajuar. Pas hulumtimeve të kryera është vërtetuar se dekleracionet...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h