Aktivitete

Kosova rrit kapacitetet e prodhimit të peshkut 20 shtator 2019Istog, 20 shtator 2019 – Sot gjatë ditës u be inaugurimi i fabrikës se përpunimit te peshkut, ‘’Peshk Istogu’’, investim i Bashkimit Evropian. Karakteristika favorizuese qe posedon Istogu me burimin ujor të cilësisë se lare per prodhim të peshkut të llojit Trofta është duke u shfrytëzuar nga banoret e kësaj ane përmes investimeve nga diaspora....
Drejtori Ekzekutiv Dr. Gjinovci merr pjesë në takimin katërmbëdhjetë të ekspertëve për Ethen Afrikane të Derrit18 shtator 2019Me ftesë te Komisionit Evropian Drejtori Ekzekutivi Agjencisë se Ushqimit dhe veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci, morri pjese në takimin katërmbëdhjetë të ekspertëve për Ethen Afrikane të Derrit i cili u mbajt data 10-11 shtator në Sofje të Bullgarisë. Qellim i takimit ishte diskutimi mbi problematikën e sëmundjes në vendet e BE-së. Masat të cilat duhet...
Fuqizohen kapacitetet shtetërore të mbrojtjes së prodhimtarisë bimore 04 shtator 2019Prishtinë, 4 shtator 2019 – Gjatë ditës së sotme u mbajt takimi përmbyllës i projektit të Binjakëzimit “Mbështetje në fuqizimin e kapaciteteve të sistemit të prodhimit dhe mbrojtjes së bimëve në Kosovë” i financuar nga Bashkimi Evropian. Projekti është realizuar në bashkëpunim me Shërbimin Shtetëror për Mbrojtjen e...
Therni kurban sigurt dhe pastër 09 gusht 2019Me rastin e festës se Kurban Bajramit, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë u bën thirrje të gjithë besimtareve mysliman të Kosovës, me rastin e përmbushjes se ritit të therjes se Kurbaneve të veprojnë në pajtim me ligjet e aplikueshme në Kosovë. Therjet të bëhen vetëm ne thertore të licencuara nga AUV. Kafsha e cila theret për konsum familjar dhe...
Kontrolli zyrtare i tregtimit dhe përdorimit të Produkteve Mbrojtëse të Bimëve 16 korrik 2019Ne kuadër të aktiviteteve të projektit të binjakëzimit “Mbështetje në fuqizimin e kapaciteteve të sistemit të prodhimit dhe mbrojtjes së bimëve në Kosovë ”, ketë jave është vazhduar me përafrimin e bazës ligjore shtetrore me atë të Bashkimit Evropian ne fushat qe ndërlidhen me : Menaxhimin e Integruar te Dëmtuesve,...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h