Aktivitete

Sot me datën 16.01.2017, u mbajt takimi nismëtar me ekspertët e projektit “ Mbështetje Zhvillimit dhe Zbatimit të Kontrolleve në Fushën Sanitare, Fitosanitare dhe Sigurisë së Ushqimit“17 janar 2017Sot me datën 16.01.2017, u mbajt takimi nismëtar me ekspertët e projektit “ Mbështetje Zhvillimit dhe Zbatimit të Kontrolleve në Fushën Sanitare, Fitosanitare dhe Sigurisë së Ushqimit“ projekt ky i financuar nga Komisioni Evropian, përfitues i të cilit është Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, e cila do të merret me zbatimin e këtij projekti.
Lejohet hapja e tregjeve të kafshëve 27 tetor 2016Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka shfuqizuar vendimin për mbylljen e tregjeve të kafshëve në të gjitha Komunat e Republikës se Kosovës datë 24.06.2016, i cili është marrë si mase preventive për parandalimin e përhapjes se Sëmundjes Gungore te Lëkurës tek kafshët e llojit të Gjedhit.
Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Dr. Valdet Gjinovci, vizitë në Agjencinë Austriake për shëndet dhe siguri të ushqimit21 tetor 2016Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Valdet Gjinovci, gjatë vizitës në Ministrinë Austriake Federale të Shëndetësisë, Çështjeve të Grave, Ministrisë Federale të Bujqësisë, Pylltarisë, Mjedisit dhe Administrimit të Ujërave, u priti në takim nga homologu Austriak Dr. Ulrich Herzog, Drejtor i Shërbimit...
Seminar për “Mundësitë dhe Kushtet e Eksportit”20 tetor 2016Me datën 20.10.2016 në ambientet e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, u mbajt punëtoria me temë “Kontrolli i Eksportit” me ç’rast u trajtuan mundësitë, kriteret dhe obligimet e aktorëve të përfshirë në procedurat e realizimit të eksportit të produkteve ushqimore drejt vendeve anëtare të BE-së.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h