Aktivitete

Rihapen tregjet e kafshëve 29 gusht 2017Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka shfuqizuar vendimin për mbylljen e tregjeve të kafshëve në të gjitha Komunat e Republikës së Kosovës, i cili është marrë si mase preventive për parandalimin e përhapjes së Sëmundjes Gungore të Lëkurës tek kafshët e llojit të Gjedhit. Me mbylljen e fushatës se vaksinimit masiv të gjitha...
Njoftim për media20 korrik 2017Njoftohen të gjithë fermerët e vendit, se Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë me qëllim të mbrojtjes së shëndetit të kafshëve dhe shëndetit publik, sot fillon vaksinimi masiv i gjedheve kundër Sëmundjes Gungore e Lëkurës (SGL) – Lumpy Skin Disease (LSD).
Vizita e Sekretarit të IOWA-s01 korrik 2017Prishtinë, 28 qershor 2017 – Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Dr. Valdet Gjinovci ka pritur në takim, Sekretarin për Bujqësi të shtetit të IOWA-s, z. Bill Northey, i cili ishte i shoqëruar nga Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Memli Krasniqi.
ZYRTAR NGA SHËRBIMI VETERINAR I SHQIPËRISË VIZITOJNË AGJENCINË E USHQMIT DHE VETERINARISË30 qershor 2017Me qëllim të marrjes së eksperiencave nga shteti i Kosovës në lidhje me organizimin dhe funksionimin e subjekteve private veterinare, me datë 22.06.2017 dhe 23.06.2017 një delegacion nga shërbimi veterinar i shtetit të Shqipërisë i kryesuar nga Edi Fero Drejtor i Drejtorisë Veterinare në Ministrinë e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h