Aktivitete

Djathi nga qumështi shija e vërtetë 24 maj 2018Në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë më datë 24/05/5018, u mbajt ceremonia e fillimit të fushatës për promovimin e djathit nga qumështi vendor me moton “Shijo djathin e vërtetë, 100%”.
Përfaqësuesi i Komisionit Evropian z. Aubin, vizitoi AUV-në 18 maj 2018Pas takimit të dytë, të nën-komitetit për Bujqësi dhe Peshkatari, të mbajtur me 17.05.2018, kishim rastin ta ftojmë për vizitë në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë z. Vincent Aubin, Udhëheqës në Drejtorinë e Përgjithshme për Shëndet dhe Siguri të Ushqimit pranë Komisionit Evropian (DG- SANTE). Ai sot vizitoi autoritetin për tu...
Trajtimi i nënprodukteve (mbetjeve) shtazore 18 maj 2018Me datë 14 dhe 15 maj 2018 u mbajt punëtoria me temë “Kategorizimi, grumbullimi dhe transportimi i nënprodukteve shtazore”, për zyrtarët dhe inspektorët veterinar të Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë.
Jetëgjatësia dhe qëndrueshmëria e produkteve ushqimore 18 maj 2018Me datë 14, 15 dhe 16 Maj 2018, në zyrë e AUV-së është mbajtur trajnim për “Jetëgjatësinë e produkteve ushqimore”. Në ketë trajnim kanë ligjëruar 2 ekspert nga Bashkimi Evropian, përkatësisht Republika e Irlandës.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h