Aktivitete

Ekspertët e Binjakëzimit nga BE vizituan Krushën e Madhe13 shtator 2018Brenda fushëveprimit të Projektit të Binjakëzimit, Shefi i Departamentit për Mbrojtje të Bimëve në Shërbimin Shtetëror të Letonisë për Mbrojtje të Bimëve (SHSHLMB) z. Vents Ezers, Zëvendës Shefja e Departamentit për Karantinë Bimore znj. Agita Pence dhe Këshilltarja Rezidente e Binjakëzimit nga Shteti Anëtar znj. Linda Bucena në...
Qentë endacak po trajtohen në të gjithë Kosovën14 korrik 2018Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë përmes projektit “Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacak”, të financuar nga Qeveria e Republikës se Kosovës është duke punuar me intensitet të shtuar në kapjen dhe trajtimin qeneve endacak. Deri me tani janë trajtuar 5750 qen në gjithë Kosovën. Puna është duke vazhduar ne teren, të gjitha praktikat veterinare të...
Nis vaksinimi nga ajri kundër sëmundjes se tërbimit29 maj 2018Sot për të gjashtën herë radhazi nisi fushata e vaksinimit kundër sëmundjes se ‘’Tërbimit’’, si pjesë e iniciativës rajonale të kontrollit të kësaj sëmundjeje në tërë Ballkanin Perëndimor. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë si përfituese e këtij projekti është përgjegjëse për ndikim në uljen e...
Njoftim për fillimin e projektit "Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacak"25 maj 2018Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë njofton të gjithë qytetaret e Republikës se Kosovës, se nga nesër do të fillojë projekti "Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacak". Ky projekt është i financuar nga Qeveria e Kosovës dhe do të zgjasë deri ne fund të vitit 2018. Në projekt janë të përfshira të gjitha komunat në tërë territorin...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h