Aktivitete

Nis vaksinimi nga ajri kundër sëmundjes se tërbimit29 maj 2018Sot për të gjashtën herë radhazi nisi fushata e vaksinimit kundër sëmundjes se ‘’Tërbimit’’, si pjesë e iniciativës rajonale të kontrollit të kësaj sëmundjeje në tërë Ballkanin Perëndimor. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë si përfituese e këtij projekti është përgjegjëse për ndikim në uljen e...
Njoftim për fillimin e projektit "Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacak"25 maj 2018Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë njofton të gjithë qytetaret e Republikës se Kosovës, se nga nesër do të fillojë projekti "Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacak". Ky projekt është i financuar nga Qeveria e Kosovës dhe do të zgjasë deri ne fund të vitit 2018. Në projekt janë të përfshira të gjitha komunat në tërë territorin...
Djathi nga qumështi shija e vërtetë 24 maj 2018Në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë më datë 24/05/5018, u mbajt ceremonia e fillimit të fushatës për promovimin e djathit nga qumështi vendor me moton “Shijo djathin e vërtetë, 100%”.
Përfaqësuesi i Komisionit Evropian z. Aubin, vizitoi AUV-në 18 maj 2018Pas takimit të dytë, të nën-komitetit për Bujqësi dhe Peshkatari, të mbajtur me 17.05.2018, kishim rastin ta ftojmë për vizitë në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë z. Vincent Aubin, Udhëheqës në Drejtorinë e Përgjithshme për Shëndet dhe Siguri të Ushqimit pranë Komisionit Evropian (DG- SANTE). Ai sot vizitoi autoritetin për tu...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h