Aktivitete

Kryeshefi Ekzekutiv morri pjesë në takimin e shtatë të “Grupit të Përhershëm të Ekspertëve për Sëmundjen Gungore të Lëkurës në Evropën Juglindore” e cila u mbajt në Ohër.19 tetor 2018Me ftesë të Komisionit Evropian Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci, morri pjesë në takimin dyditor në Ohër të Maqedonisë, ku është mbledhur “Grupi i Përhershëm i Eksperteve për Sëmundjen Gungore të Lëkurës në Evropën Juglindore”, takim i organizuar nën patronatin e...
Zhvillimet ne Legjislacionin e BE-së për sektorin Fitosanitar 19 tetor 2018Në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë u mbajt trajnimi, Ngritja e njohurive të stafit në institucionet e Kosovës përgjegjëse për hartimin e legjislacionit në sektorin fitosanitar si dhe dhënia e informatave mbi zhvillimet në legjislacionin e BE në këtë sektor.
Kryeshefi Ekzekutiv po merr pjesë në konferencën e lartë me temë “Hulumtimi i Shpërthimit të Sëmundjeve Ushqimore Ndërkufitare, e cila po mbahet në Austri08 tetor 2018Me ftesë të Komisionit Evropian Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci, po qëndron në Vjenë të Austrisë në konferencën dyditore me temë “Hulumtimi i Shpërthimit të Sëmundjeve Ushqimore Ndërkufitare” e cila po mbahet me datë sot dhe nesër më datë 08 - 09 Tetor.
Ekspertët e Binjakëzimit nga BE vizituan Krushën e Madhe13 shtator 2018Brenda fushëveprimit të Projektit të Binjakëzimit, Shefi i Departamentit për Mbrojtje të Bimëve në Shërbimin Shtetëror të Letonisë për Mbrojtje të Bimëve (SHSHLMB) z. Vents Ezers, Zëvendës Shefja e Departamentit për Karantinë Bimore znj. Agita Pence dhe Këshilltarja Rezidente e Binjakëzimit nga Shteti Anëtar znj. Linda Bucena në...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h