Aktivitete

Tel Aviv, 10.11.2010 10 nëntor 2010Në kuadër të aktiviteteve për fuqizimin e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë që vepron në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, delegacioni i kryesuar nga Kryeshefi i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Dr.Valdet Gjinovci po zhvillon vizitë zyrtare në shtetin e Izraelit.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h