Aktivitete

Investohet ne ngritjen e cilësisë se qumështit dhe produkteve te qumështit04 tetor 2012Vendi ynë dita ditës po përparon ne zhvillimin ekonomik, kjo po dëshmohet edhe sot ku përveç temave te përditshme qe janë shumë me rendësi rritja e punësimit dhe rritja e prodhimit vendor , sot jemi duke ecur edhe një hap tutje, ku sot po ngrisim kapacitete për rritjen e cilësisë dhe sigurisë se produkteve vendore gjë e cila direkt do te ndikoj ne...
Asgjësohen Mallra te Kontrabanduara14 shtator 2012Më datë 13.09.2012 është bërë asgjësimi i 9.280 kg produkte ushqimore me origjinë shtazor, bimore dhe konditori. Falë bashkëpunimit të tri agjencive për ruajtjen e kufirit, Policisë së Kosovës, Doganave të Kosovës dhe Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë te cilat funksionojnë në kuadër të Menaxhimit të Integruar të...
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ndërmerr të gjitha masat e nevojshme për rastin e ngordhjes se gjedheve ne Mushtishtë21 gusht 2012Me datë 19.08.2012 e diele ne Fshatin Mushtishtë Komuna e Suharekës ka ndodhur ngordhja e gjashtë krerëve gjedhe dhe helmimi i disa te tjerave te cilat kanë qenë ne kullosat e fshatit. Me te njoftuar bariu i fshatit për rastin menjëherë kanë dal në vende ngjarje të gjitha organet shtetërore për intervenim emergjent ne rast për te ndërmarr masat e nevojshme...
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës dhe Oda Ekonomike e Kosovës dhe avancojnë bashkëpunimin dhe dialogun reciprok me qëllim të eliminimit të barrierave administrative dhe krijimit të një ambienti më të favorshëm ekonomik14 gusht 2012Me iniciativën e Odes Ekonomike të Kosovës sot në zyret e AUV-së u mbajt takimi mes udhëheqësve të AUV-së OEK-ut dhe përfaqësuesve të bizneseve ushqimore me qëllim të krijimit të klimës bashkëpunuese ndihmëse për bizneset Kosovare. Drejtori i OEK-ut z. Safet Gërxhaliu së pari falënderoi AUV-në për gatishmërinë...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h