Aktivitete

Janë vaksinuar 22,350 krerë gjedhe kundër sëmundjes se antraksit13 tetor 2012Edhe këtë vit ka vazhduar me vaksinim kundër sëmundjes se antraksit. Antraksi (Anthrax) është sëmundje akute bakteriale, febrile e cila prek të gjitha kafshët përfshire edhe njeriun. Kafshët dhe njerëzit të cilët preken nga ky bakter kryesisht kanë përfundim fatal.
Fillon çertifikimi i materialit fidanor të pemëve 11 tetor 2012Më 11.10.2012 Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë përkatësisht inspektorët fitosanitar të Zyrës Regjionale të Gjilanit me ndihmën edhe të inspektorëve fitosanitar të regjioneve tjera pas inspektimeve të rregullta nëpër fidanishte të prodhimit të materialit fidanor-pemor të cilat janë mbajt nën vëzhgim nga mbjellja për të...
Zëvendës Shefi i EULEX-it vizitoi Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë09 tetor 2012Sot, Andy Sparkes, Zëvendës Shefi i EULEX-it vizitoj Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë ku u prit nga Kryeshefi Ekzekutiv i AUV-së, Dr Valdet Gjinovci. Fillimisht e falënderoi për vizitën dhe e njoftojë me punët dhe fushëveprimin e Agjencisë, u njoh me të arriturat ne përmbushjen e standardeve ndërkombëtare për sigurinë ushqimore dhe masat preventive...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h