Aktivitete

U asgjësuan 4,480 litra alkool të kontrabanduar18 tetor 2012Sot me datë 18.10.2012 asgjësohen 4.480 L alkool, sasi kjo e ndaluar dhe sekuestruar ne Komunën e Podujevës nga Policia dhe Doganat e Kosovës. E gjithë kjo sasi e alkoolit është tentuar te futet ilegalisht në territorin e Republikës se Kosovës ne kufirin me Serbin.
Shënohet Dita Ndërkombëtare e Ushqimit17 tetor 2012Në mesin e rreth 150 vendeve të botës, edhe Kosova sivjet e ka shënuar Ditën Ndërkombëtare të Ushqimit, e cila përkon me përvjetorin e themelimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë. Me rastin e shënimit të kësaj dite, ministri i MBPZHR-së, Blerand Stavileci bashkë me kryeshefin e Agjencisë së...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h