Aktivitete

Asgjësohen Mallra te Kontrabanduara14 shtator 2012Më datë 13.09.2012 është bërë asgjësimi i 9.280 kg produkte ushqimore me origjinë shtazor, bimore dhe konditori. Falë bashkëpunimit të tri agjencive për ruajtjen e kufirit, Policisë së Kosovës, Doganave të Kosovës dhe Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë te cilat funksionojnë në kuadër të Menaxhimit të Integruar të...
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ndërmerr të gjitha masat e nevojshme për rastin e ngordhjes se gjedheve ne Mushtishtë21 gusht 2012Me datë 19.08.2012 e diele ne Fshatin Mushtishtë Komuna e Suharekës ka ndodhur ngordhja e gjashtë krerëve gjedhe dhe helmimi i disa te tjerave te cilat kanë qenë ne kullosat e fshatit. Me te njoftuar bariu i fshatit për rastin menjëherë kanë dal në vende ngjarje të gjitha organet shtetërore për intervenim emergjent ne rast për te ndërmarr masat e nevojshme...
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës dhe Oda Ekonomike e Kosovës dhe avancojnë bashkëpunimin dhe dialogun reciprok me qëllim të eliminimit të barrierave administrative dhe krijimit të një ambienti më të favorshëm ekonomik14 gusht 2012Me iniciativën e Odes Ekonomike të Kosovës sot në zyret e AUV-së u mbajt takimi mes udhëheqësve të AUV-së OEK-ut dhe përfaqësuesve të bizneseve ushqimore me qëllim të krijimit të klimës bashkëpunuese ndihmëse për bizneset Kosovare. Drejtori i OEK-ut z. Safet Gërxhaliu së pari falënderoi AUV-në për gatishmërinë...
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë asgjëson produkte me afat te skaduar25 maj 2012Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë gjegjësisht inspektorati veterinar ka asgjësuar 4500 kg produkte te ndryshme ushqimore me origjinë shtazore. Me kërkesën e biznesit i cili merret me import, ruajtjeje dhe shitje të produkteve ushqimore për kontroll të produkteve që u ka skaduar afati i përdorimit dhe disa produkteve te cilat nuk janë ruajtur ne kushte adekuate.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h