Aktivitete

Asgjësohen 15840 litra pije energjike pa dokumentacion20 dhjetor 2012Agjencitë qe veprojnë ne kuadër të Menaxhimit të Integruar të Kufirit( MIK) kanë ndaluar një ngarkesë me pije energjike pa dokumentacion të rregullt ku pas verifikimit qe i është bërë nga inspektorët fitosanitarë ka rezultuar qe kjo pije pa dokumentacion origjinal nuk është e sigurte për konsum dhe është nxjerr vendimi për asgjësim.
Ndalohet përkohësisht për shitje shamponi Kosil19 dhjetor 2012Në bazë të informatës zyrtare qe ka marr Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës për dyshim në artikujt “KOSIL” prodhim i Kompanisë “Fobas”,Shkup, Maqedoni dhe “ANDROS” prodhuar nga ” Andros Farm “ Ohër Maqedoni d.m.th (është i ndaluar vetëm nga këta dy prodhuesve), Inspektorati Sanitar i AUV-së mënjeherë ka...
Ne tregun e Republikës se Kosovës nuk ka misër dhe miell misri të dyshimt17 dhjetor 2012Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme ne baze te mandatit që ka. Prej ditës së parë kur është dhënë informata për misrin e kontaminuar nga Serbia d.m.th para me shumë se 15 ditë është ndaluar për shitjet misri dhe te gjitha produktet e misrit qe importohen nga ky vend.
Zhbogar vizitoj Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës13 dhjetor 2012Me datë 12.12.2012 Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë e vizitoj Samuel Zhbogar Shef i Zyrës se BE-së ne Kosovë ku u prit nga Kryeshefi Ekzekutiv Dr Valdet Gjinovci. U diskutua rreth te arriturave të AUV-së për përkrahjen qe ka marr nga Bashkimi Evropian ne ngritjen e kapaciteteve teknike dhe humane prej vitit 2003 e deri me sot. Është investuar ne të gjitha drejtimet duke...
Shteti i Maltës shpreh gatishmëri, për mbështetje Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës03 dhjetor 2012Delegacioni i kryesuar nga Dr. Valdet Gjinovci, Kryeshef Ekzekutiv i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës, nga data 26 nëntor deri me 1 dhjetor 2012 qëndroi për vizite zyrtare ne Maltë. Delegacioni ynë është pritur nga Dr. Anthony Gruppetta, Drejtoi i përgjithshme i shërbimit veterinar te Maltës. Qëllimi i kësaj vizite ishte për të njohur me ...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h