Aktivitete

U asgjësuan 50.000 litra alkool 28 tetor 2012Ne fshatin Kushtove te komunës se Mitrovicës nga agjencitë për ruajtjen e kufirit, Policia e Kosovës, Doganat e Kosovës dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë qe veprojnë ne kuadër te Menaxhimit te Integruar te Kufirit, asgjësuan 50 mije litra alkool te kontrabanduar dhe falsifikuar.
Ndalohet therja e kurbaneve jashtë thertoreve te autorizuara nga AUV23 tetor 2012Me respektin ndaj festës së Kurban Bajramit, ku të gjithë besimtarëve mysliman të Republikës së Kosovës ju uron Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, ju përkujton për kujdesin që duhet të keni gjatë therjeve të bagëtisë për kurban me rastin e festes se bajramit.
Konfiskohen 25 krerë gjedhe të kontrabanduara22 tetor 2012Sot me datë 22.10.2012 nga ana e policisë kufitare janë ndaluar 25 krerë gjedhe te cilat kanë qen duke u kontrabanduar nga territori i Republikës se Maqedonisë. Kjo ka ndodhur ne fshatin Drabesh komuna e Vitisë i cili ndodhet ne brezin kufitar me Maqedoninë.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h