Aktivitete

Rifillon vaksinimi kundër sëmundjes se Tërbimit13 nëntor 2012Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë në kuadër të projektit për kontroll dhe çrrënjosje të sëmundjes së Tërbimit ka rifilluar vaksinimin e kafshëve të egra i cili zhvillohet përmes ajrit. Ky projekt është financuar nga Bashkimi Evropian në vlerë prej 840,000 euro i cili do të ekzekutohet nga një kompani Çeke në partneritet me...
Njoftim 12 nëntor 2012Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se nga data 13.11.2012 deri me datë 16.11.2012 do behët vaksinimin nga ajri kundër sëmundjes së tërbimit te kafshët e egra. Ky projekt financohet dhe menaxhohet nga Bashkimi Evropian.
U asgjësuan 64 krerë dhi pozitiv në Brucellozë për të ruajtur shëndetin publik 29 tetor 2012Sot, me datë 29.10.2012, është bërë asgjësimi i 64 krerë dhi të cilat kanë rezultuar pozitiv në sëmundjen e Brucellozës. Drejtoria e Shëndetit dhe Mirëqënjes së Kafshëve e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, pas marrjes së informatës nga IKSHPK për rastet e njerëzve të infektuar me këtë sëmundje ka...
Prizreni shembull i mire i therjes se kurbaneve ne mënyrë të kontrolluar28 tetor 2012Prizreni është vendi i shembullit te mirë të organizimit të therjeve të sigurta ne festa, thotë, Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci gjate vizitës qe i beri thertores “Valvis company” e cila ka ber therjet e organizuara te Kurbaneve për nder te festes se Kurban Bajramit. Therjet nen kontrollin e inspektoreve te AUV-se...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h