Aktivitete

Kryeshefi Ekzekutiv morri pjesë në takimin e shtatë të “Grupit të Përhershëm të Ekspertëve për Sëmundjen Gungore të Lëkurës në Evropën Juglindore” e cila u mbajt në Ohër.19 tetor 2018Me ftesë të Komisionit Evropian Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci, morri pjesë në takimin dyditor në Ohër të Maqedonisë, ku është mbledhur “Grupi i Përhershëm i Eksperteve për Sëmundjen Gungore të Lëkurës në Evropën Juglindore”, takim i organizuar nën patronatin e...
Zhvillimet ne Legjislacionin e BE-së për sektorin Fitosanitar 19 tetor 2018Në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë u mbajt trajnimi, Ngritja e njohurive të stafit në institucionet e Kosovës përgjegjëse për hartimin e legjislacionit në sektorin fitosanitar si dhe dhënia e informatave mbi zhvillimet në legjislacionin e BE në këtë sektor.
Kryeshefi Ekzekutiv po merr pjesë në konferencën e lartë me temë “Hulumtimi i Shpërthimit të Sëmundjeve Ushqimore Ndërkufitare, e cila po mbahet në Austri08 tetor 2018Me ftesë të Komisionit Evropian Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Dr. Valdet Gjinovci, po qëndron në Vjenë të Austrisë në konferencën dyditore me temë “Hulumtimi i Shpërthimit të Sëmundjeve Ushqimore Ndërkufitare” e cila po mbahet me datë sot dhe nesër më datë 08 - 09 Tetor.
Ekspertët e Binjakëzimit nga BE vizituan Krushën e Madhe13 shtator 2018Brenda fushëveprimit të Projektit të Binjakëzimit, Shefi i Departamentit për Mbrojtje të Bimëve në Shërbimin Shtetëror të Letonisë për Mbrojtje të Bimëve (SHSHLMB) z. Vents Ezers, Zëvendës Shefja e Departamentit për Karantinë Bimore znj. Agita Pence dhe Këshilltarja Rezidente e Binjakëzimit nga Shteti Anëtar znj. Linda Bucena në...
Qentë endacak po trajtohen në të gjithë Kosovën14 korrik 2018Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë përmes projektit “Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacak”, të financuar nga Qeveria e Republikës se Kosovës është duke punuar me intensitet të shtuar në kapjen dhe trajtimin qeneve endacak. Deri me tani janë trajtuar 5750 qen në gjithë Kosovën. Puna është duke vazhduar ne teren, të gjitha praktikat veterinare të...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h