Aktivitete

Ne tregun e Republikës se Kosovës nuk ka misër dhe miell misri të dyshimt17 dhjetor 2012Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme ne baze te mandatit që ka. Prej ditës së parë kur është dhënë informata për misrin e kontaminuar nga Serbia d.m.th para me shumë se 15 ditë është ndaluar për shitjet misri dhe te gjitha produktet e misrit qe importohen nga ky vend.
Zhbogar vizitoj Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës13 dhjetor 2012Me datë 12.12.2012 Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë e vizitoj Samuel Zhbogar Shef i Zyrës se BE-së ne Kosovë ku u prit nga Kryeshefi Ekzekutiv Dr Valdet Gjinovci. U diskutua rreth te arriturave të AUV-së për përkrahjen qe ka marr nga Bashkimi Evropian ne ngritjen e kapaciteteve teknike dhe humane prej vitit 2003 e deri me sot. Është investuar ne të gjitha drejtimet duke...
Shteti i Maltës shpreh gatishmëri, për mbështetje Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës03 dhjetor 2012Delegacioni i kryesuar nga Dr. Valdet Gjinovci, Kryeshef Ekzekutiv i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës, nga data 26 nëntor deri me 1 dhjetor 2012 qëndroi për vizite zyrtare ne Maltë. Delegacioni ynë është pritur nga Dr. Anthony Gruppetta, Drejtoi i përgjithshme i shërbimit veterinar te Maltës. Qëllimi i kësaj vizite ishte për të njohur me ...
Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi për sektorin e qumështit23 nëntor 2012Në objektin e Ministrisë se Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural u nënshkrua Memorandumi i bashkëpunimit në mes të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit dhe Shoqatës së Përpunuesve të Qumështit të Kosovës,...
Në pikë kalimin kufitar Vermicë janë konfiskuar 12 krerë viça të therur 20 nëntor 2012Në pikë kalimin kufitar Vermicë, Policia e Kosovës, Doganat e Kosovës dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë kanë asgjësuar 12 krerë viça të therur. Në momentin e ndaljes nga ana e policisë dhe doganës se dy automjeteve pick up të cilat kanë qenë duke shkuar në drejtim të Shqipërisë, kanë vërejtur se brenda tyre janë...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h