Aktivitete

Në pikë kalimin kufitar Vermicë janë konfiskuar 12 krerë viça të therur 20 nëntor 2012Në pikë kalimin kufitar Vermicë, Policia e Kosovës, Doganat e Kosovës dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë kanë asgjësuar 12 krerë viça të therur. Në momentin e ndaljes nga ana e policisë dhe doganës se dy automjeteve pick up të cilat kanë qenë duke shkuar në drejtim të Shqipërisë, kanë vërejtur se brenda tyre janë...
Rifillon vaksinimi kundër sëmundjes se Tërbimit13 nëntor 2012Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë në kuadër të projektit për kontroll dhe çrrënjosje të sëmundjes së Tërbimit ka rifilluar vaksinimin e kafshëve të egra i cili zhvillohet përmes ajrit. Ky projekt është financuar nga Bashkimi Evropian në vlerë prej 840,000 euro i cili do të ekzekutohet nga një kompani Çeke në partneritet me...
Njoftim 12 nëntor 2012Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se nga data 13.11.2012 deri me datë 16.11.2012 do behët vaksinimin nga ajri kundër sëmundjes së tërbimit te kafshët e egra. Ky projekt financohet dhe menaxhohet nga Bashkimi Evropian.
U asgjësuan 64 krerë dhi pozitiv në Brucellozë për të ruajtur shëndetin publik 29 tetor 2012Sot, me datë 29.10.2012, është bërë asgjësimi i 64 krerë dhi të cilat kanë rezultuar pozitiv në sëmundjen e Brucellozës. Drejtoria e Shëndetit dhe Mirëqënjes së Kafshëve e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, pas marrjes së informatës nga IKSHPK për rastet e njerëzve të infektuar me këtë sëmundje ka...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h