Aktivitete

Peshku që vjen nga Tajlanda do t’i nënshtrohet kontrollit të detajuar12 shkurt 2013Pas marrjes së informatës se Peshku që është me origjinë nga shteti i Tailandës ka prezencë të ‘’Histaminit’’. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka marrë vendim se të gjitha ngarkesat me peshk që kanë origjinë nga Tailanda do t’i nënshtrohen kontrollit të detajuar ku secila do të mostrohet dhe do të ndalohet në kufij...
Nuk ka qumësht të rrezikshëm Dukat dhe Vindija në Kosovë09 shkurt 2013Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë e Kosovës si autoriteti me i lartë për kontroll të ushqimit ne vend, njofton të gjithë qytetaret e Republikës se Kosovës se qumështi Dukat dhe Vindija qe gjendet në qarkullim ne tregun e brendshëm është i sigurt dhe nuk ka vend për shqetësim.
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë nënshkroi memorandum mirëkuptimi me Komunën e Mitrovicës për transferimin e inspektoreve sanitar, fitosanitar dhe veterinar nga niveli lokal ne atë qendror08 shkurt 2013Sot ne Kuvendin Komunal në Mitrovicë, u nënshkrua memorandum mirëkuptimi për transferimin e inspektoreve sanitar, fitosanirtar dhe veterinarë të komunës ne Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës (AUVK) marrëveshja u nënshkrua nga Dr Valdet Gjinovci, Kryeshef Ekzekutiv i AUV-së dhe Z. Avni Kastrati, Kryetar i Komunës se Mitrovicës.Agjencia e Ushqimit dhe...
EULEX dhuron 10 automjete për Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë 25 janar 2013Misioni për sundim të rendit dhe ligjit i Bashkimit Evropian ne Kosovë EULEX sot i dhuroi si donacion 10 automjete Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës. Ky donacion është ne vazhdën e ndihmës se vazhdueshme të marrë nga Institucionet e BE-së. Duke ditur punën dhe rëndësinë që ka autoriteti më i lartë ne Kosovë për siguri...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h