Aktivitete

Asgjësohen 8,950 litra alkool i kontrabanduar04 mars 2013Sot me datë 04.03.2012 u asgjësuan 8.950 L alkool, sasi kjo e ndaluar dhe sekuestruar nga Policia dhe Doganat e Kosovës. E gjithë kjo sasi e alkoolit është tentuar te futet ilegalisht në territorin e Republikës se Kosovës . Asgjësimi i kësaj sasie është realizuar ne depon e mbeturinave ne Mitrovicë nën mbikëqyrjen e zyrtareve te agjencive ne MIK.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h