Aktivitete

Farë e sigurte për mbjellje të patates nga arat tona 26 qershor 2014Inspektorati Fitosanitarë i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë, ka kryer inspektimet e para për certifikim të farës se patates. Për certifikimin e zhardhokëve të patates qe përdoren për shumim u inspektuan parcelat e mbjellura me patate, për te pare shfaqjen eventuale të ndonjë infeksioni apo dëmtimi eventual nga ADB.
Treg i përbashkët për prodhimet ushqimore të Kosovës dhe Shqipërisë 18 qershor 2014Në vazhdën e takimeve mes dy vendeve Kosovës dhe Shqipërisë, për të krijuar një treg unik për produktet ushqimore.Sot në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës qëndroi për vizitë Ministri i Bujqësisë Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave të Shqipërisë z. Edmond Panariti, ku nikoqir i këtij takimi ishte Dr...
Bamir Topi viziton Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës20 maj 2014Sot në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë të Kosovës qëndroi për vizitë Prof. Dr. Bamir Topi, ish President i Shqipërisë. Si profesionist i fushës së Veterinarisë dhe Ushqimit i bëri vizitë autoritet tonë më të lartë për kontrollin e ushqimit dhe të shëndetit të kafshëve. Ai u prit nga Kryeshefi Ekzekutiv Dr. Valdet...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h