Aktivitete

Aksion për zbatim e ligjit të duhanit ne Ferizaj20 janar 2014Duke u bazuar në gjendjen e përgjithshme në Regjionin e Ferizajt në veçanti në qytetin e Ferizajt bazuar edhe ne numrin e ankesave të qytetarëve –konsumatorëve për mos respektimin e Ligjit të Duhanit në hapsirat e mbyllura publike. Inspektorati Sanitar i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë në bashkëveprim me Inspektorët Sanitar të Komunave brenda...
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) Administrata, Tatimore e Kosovës (ATK) dhe Doganat e Kosovës, vazhdojnë bashkëpunimin, dukë ndërmarr aktivitete të përbashkëta në teren për identifikimin dhe kontrollimin e bizneseve që merren me shitjen e mishit dhe eksportimin e lëkurave. 09 nëntor 2013Në një takim të mbajtur në zyrat e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, në të cilin ishin pjesëmarrës Kryeshefi i AUV-së Valdet Gjinovci, Drejtori i ATK-së Behxhet Haliti dhe Udhëheqësi i departamentit të Pikë kalimeve kufitare dhe MIK Agim Nika, është diskutuar për intensifikimin e bashkëpunimit dhe aktiviteteve për trajtimin e...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h