Aktivitete

Bamir Topi viziton Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës20 maj 2014Sot në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë të Kosovës qëndroi për vizitë Prof. Dr. Bamir Topi, ish President i Shqipërisë. Si profesionist i fushës së Veterinarisë dhe Ushqimit i bëri vizitë autoritet tonë më të lartë për kontrollin e ushqimit dhe të shëndetit të kafshëve. Ai u prit nga Kryeshefi Ekzekutiv Dr. Valdet...
Sot përfundojë projekti i binjakëzimit Mbështetje e Mëtutjeshme e AUV-së 19 shkurt 2014Sot me datë 19.02.2014 u mbajte konferenca përmbyllëse e Projektit të Binjakëzimit, Mbështetje e Mëtutjeshme për Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë të Kosovës. Përveç Kryeshefit Ekzekutiv Dr. Valdet Gjinovci, morën pjesë Z. Christof Stock nga Zyra e BE-së ne Kosovë, Znj. Henriette KÖTTER, nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë Menaxheri...
Njoftim10 shkurt 2014Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), njofton të gjithë fermerët blegtoral të Republikës së Kosovës, se duke filluar nga data 01.02.2014 deri me datë 31.03.2014 do të zhvillohet fushata për ri,regjistrimin e kafshëve, me të cilën do të bëhet verifikimi gjendjes reale të numrit të kafshëve ne ferma.
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h