Aktivitete

Java e Gjelbër Ndërkombëtare Berlin24 janar 2020Drejtori Ekzekutiv i AUV-së, Dr. Valdet Gjinovci, ka marrë pjesë në Konferencën ndërkombëtare të nivelit të lartë që është mbajtur në kuadër të Forumit Global për Ushqim dhe Bujqësi dhe Panairit Ndërkombëtar “‘Java e Gjelbër Ndërkombëtare”, në Berlin, ku është diskutuar mbi të ”Ardhmen e...
Drejtori Ekzekutiv priti në takim disa prodhues vendor të ushqimit10 tetor 2019Më datën 04 Tetor, Drejtori Ekzekutiv z. Valdet Gjinovci priti në një takim të organizuar një grup prej 22 subjektesh afariste ushqimore të cilët vizituan Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë për t’u njohur për së afërmi me procedurat që duhet ndjekur për regjistrimin e tyre si operator të biznesit me ushqim.
Metodat laboratorike të testimit për përmirësimin e sigurisë ushqimore26 shtator 2019Laboratori i Ushqimit dhe Veterinarisë përfitoj një trajnim 5 ditorë për stafin e sektorit të Mikrobiologjisë së Ushqimit nga data 16-20.09.2019, nën organizimin e TAIEX-it, me temën “Misioni i ekspertëve për zhvillimin e metodave laboratorike të testimit për përmirësimin e sigurisë ushqimore, përmbushjen e standardeve të BE-së dhe rritjen e...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h