Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

Nuk do të ketë barriera për tregtim të miellit nga Kosova për ne Shqipëri

09.10.2014

Sot ne Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë se Kosovës, u mbajt takim i përbashkët mes Institucioneve të Kosovës dhe Shqipërisë qe merret me kontroll të ushqimit. Të ftuar ne takim ishin dhe përfaqësuesit e bizneseve ushqimore prodhues të miellit. Ky takim u mbajte pas problemeve të paraqitura për eksport të miellit në Republikën e Shqipërisë. Vet Edmond Panariti Ministër i Bujqësisë Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave të Shqipërisë bashkë me stafin erdhi për të sqaruar të gjitha problemet qe janë paraqitur, për të tejkaluar sa me shpejt këtë ngërç tregtar. Ata u priten nga Dr. Valdet Gjinovci Kryeshef Ekzekutiv i AUV- së.më shumë

Kurbanet të theren vetëm ne thertore të licencuara nga AUV

Duke ju uruar të gjithë besimtarëve mysliman të Republikës së Kosovës festen e Kurban Bajramit. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, ju përkujton për...më shumë

Asgjësohet alkooli i falsifikuar dhe kontrabanduar

Sot përfundoi aksioni dy ditor i asgjësimi të rreth 50 mijë litrave alkool i konfiskuar nga Policia dhe Doganat e Kosovës. Sasia e ndaluar dhe sekuestruar është...më shumë

U asgjësuan shtrudllet të cilat rezultuan pozitiv ne Oharotoksinen A

Sot inspektorati Sanitar i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë bëri asgjësimin e 31992 copë shtrudlle me fiq të prodhuesit Medela nga Serbia, të cilat ishin...më shumë

Foto Galeria